STO Lecture and Workshop

STO Luento ja Workshop

Rethinking Supply Chain

keskiviikkona 4.9.2024 klo 15-18.30 @ Ammattikorkeakoulu Arcada, Helsinki

On aika miettiä toimitusketjun hallintaa uudella tavalla! Bram Desmet on kansainvälinen kirjailija, professori, ja luennoitsija, ja hän on tulossa Suomeen. Bram on professori Vlerick Leuven Gent Management Schoolissa sekä Solventure Groupin toimitusjohtaja.  Hänen tunnetuin kirjansa on ”Supply Chain Strategy and Financial Metrics”, jossa hän analysoi kattavasti toimitusketjuja kolmen keskenään ristiriidassa olevan päämäärän kautta: palvelutaso, kustannukset ja kassavirta. Hän kuvaa myös, miten strategia vaikuttaa päätöksentekoon ja priorisointiin. Hän on hiljattain julkaissut uuden kirjan ”Rethinking Supply Chain”: https://www.bramdesmet.com.

4.9. tapahtumassa sukellamme näihin aiheisiin tarkemmin. Iltapäivä on jaettu kahteen osaan, luentoon ja workshopiin. Tapahtuma on englanninkielinen ja maksullinen.

Part I, Lecture: “How do you create a more strategic vision for the supply chain by understanding the impact of supply chain on strategy and finance?” 

Part II, Workshop: ”How do you upgrade our planning capabilities from an S&OP 1.0 to S&OP 2.0 to better match the volatility around us, be more sustainable, and more resilient?”

Ilmoittaudu tästä mukaan tapahtumaan SurveyMonkeyssa

Paikka: Ammattikorkeakoulu Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki. Tarkka paikka Arcadassa ilmoitetaan ilmoittautuneille ennakkoon. Tapahtumaa ei nauhoiteta ja osallistuminen on mahdollista ainoastaan paikan päällä.

Aikataulu:

Luento klo 15 – 16.30

Kahvitauko klo 16.30 – 17

Workshop klo 17 – 18.30

Hinta: 90 € + ALV STO:n jäsenille, 160 € + ALV ei-jäsenille

Ilmoittautuminen: viimeistään 21.8.2024 ellei tapahtuma ehdi täyttyä ennen sitä.

Lisätietoja tapahtumasta: toimisto@sto-ry.com. STO pidättää oikeuden muutoksiin.